Bugg Avancerad, Inspiration med Andreas, söndagar

Tempot på den här kursen kommer att vara högre än på de andra kurser du har gått, men framförallt ska vi ha fantastiskt kul. Den som ska inspirera oss är Andreas Rosenqvist, som är importerad skåning till Stockholm. Han ska se till vi deltagare når ännu högre höjder inom dansen. Har vi kul blir vi också bra – med rätt coaching.

Under minst två terminer, helst flera, bör du ha gått Bugg Medel/Avancerad (3) eller Avancerad (4) eller motsvarande. Vi förutsätter att du behärskar Åhej-tekniken mycket väl men vill utveckla och förbättra tekniken och ditt dansanta beteende samt lära dig nya moves och framförallt bli inspirerad till egen utveckling.

Kursen går varannan söndag.

’’ Om vi är många som dansar, blir det roligare. Om vi har roligt när vi dansar vill vi göra det oftare och gör vi någonting ofta blir vi till slut väldigt bra på det vi gör.’’ 

Det är viktigt att du läser igenom betalnings- och anmälningsvillkoren för Trolldansarnas kurser här.
Observera att din anmälan är bindande!
Om du anmäler dig och sedan får förhinder måste du kontakta oss snarast för avanmälan.

Du kommer att få ett bekräftelsemail direkt efter din anmälan. Om du inte fått det inom 30 min, kontrollera att det inte hamnat i din skräppost (Skräp/Trash/Junk). Om du behöver hjälp så kontakta kurser@trolldansarna.com.

DETALJER

VartBergsåkers Folkets Hus
NärSön 13.45-15.15
Kursstart2024-01-28
Antal gånger7
NivåFrån Avancerad – Avancerad extra
InstruktörerAndreas Rosenqvist
Pris650 kr
MedlemskapKrävs