Modern Fox grundkurs 20-21 Maj

Det finns nästintill lika många varianter av fox som det finns möjliga kombinationer av förare och följare. Det är en dans som skapas gemensamt av paret som dansar och musiken de dansar till.

Denna kurs har som mål att ge dig en stabil grund som du sedan kan bygga vidare på och skapa din alldeles egna version av foxen. Vi kommer att fokusera på grunderna: hållning, balans och föra/följa. Målet med kursen är att deltagarna efter genomgången kurs ska känna sig trygga i att kunna ge och få bästa möjliga dansupplevelse.

Absolut inga förkunskaper krävs. Kursen vänder sig i första hand till nybörjare men passar även dig som dansat ett tag och vill repetera/träna på de ack så viktiga grunderna.

PRAKTISKA DETALJER

21:a – 22:a Maj 2022

10:00-15:00 båda dagarna (Lunch 11:45 -12:30)

Nytt för denna gång är att kurspassen slutar 14:15 båda dagarna. Resterande tid (45 minuter) är för fri dans där vi kursledare kommer svara på frågor och komma med personliga tips för att just du ska få ut så mycket som möjligt av kursen.

Lokalen öppnar 09:30, vänligen kom i tid så dansskorna hinner knytas på innan kursstart 10:00.

Lunch och fika ingår

Kursen fylls på med jämt antal förare/följare. Singelanmälda paras ihop i turordning. Om en i dansparet skulle få förhinder och ej kunna delta så flyttas den andra partnern längst ner i kön för singelanmälda såvida denne själv inte kan hitta en ersättare. På kursen kommer traditonella byten att ske.